Aprīļa beigās 48 drosmīgas un apņēmīgas jaunietes absolvēja Future Heroes Latvia 3. sezonu, un mēs ar prieku apsveicam viņas ar šo iespaidīgo sasniegumu. Riga Business School vienmēr tiecas sniegt jauniešiem iespējas un nodrošināt viņiem augstākās klases izglītību uzņēmējdarbības un IT jomā.

Programmas laikā mums bija tas gods organizēt lekcijas par “pitching” un biznesa modeļiem, kā arī par vadību, kuras vadīja Claudio Rivera un Aldis Greitāns. Turklāt programmas laikā mēs nodrošinājām mentoringu vairākām komandām – par to izsakām sirsnīgu paldies Agnesei Strazdai un Elzai Priedei.

Mēs bijām īpaši lepni apbalvot “True Grit” balvas saņēmējus, ar kuru tika godinātas čaklākās un darbīgākās meitenes. Šī balva tiek piešķirta, pamatojoties uz komandu mentoru pieredzi visā programmas laikā, un šosezon šo prestižo apbalvojumu saņēma desmit meitenes – pa vienai no katras komandas. Katra balvas ieguvēja tika uzaicināta uz karjeras koučinga meistarklasi pie diviem Riga Business School lektoriem – Klaudio Rivera un Ineses Muzikantes.

Esam pagodināti, ka esam kļuvuši par “Future Heroes Latvia” programmas daļu, un ceram turpināt mūsu centienus, lai sniegtu izglītību un vairāk iespēju jaunām sievietēm tieši uzņēmējdarbībā un IT jomā.

Share This Story, Choose Your Platform!