8.3.2023 / 3:30 pm - 5:00 pm

Lai biznesā rastos jaunas idejas, arī to vadītājiem jāpiedzīvo spilgtas un nepiedzīvotas emocijas. Šādas emocijas var gūt piedaloties vairāk vai mazāk ekstrēmos piedzīvojumos.

Riga Business School mērķis ir veicināt personības attīstību ne tikai ar klasiskām un akadēmiski orientētām vieslekcijām, bet arī aicinot jūs piedalīties šajā iedvesmojošo stāstu sesijā.

Aicinām jūs iedvesmoties no diviem brīnišķīgiem augsta līmeņa vadītājiem, kuri ir bijuši tādās vietās un darījuši tādas lietas, kas atver pilnīgi jaunus apziņas un iespēju apvāršņus.

2 spilgti stāsti, 2 dažādas pieredzes. Daudz, ko mācīties no tām.

Arnis Ozols savu 2023. gadu iesāka ar vienu no viņa mūža grūtākajiem sasniegumiem. Viņš devās uz Dienvidpolu, ceļā pavadot 7dienas un slēpojot pievarot 111 km 3000 metru augstumā līdz pat -50 grādu salā. Šajā ceļā viņš satika iedvesmojošākos cilvēkus, kādus savā dzīvē ir saticis. Viņš saka: “Tas, kas mani aizveda līdz Antarktīdai, izveda cauri tai.”

Olga Kotova, turpretī, aicinās iekāpt komforta zonā. Aicinājums izkāpt no komforta zonas ir klišeja, kas, pēc Olgas domām, ir vissliktākais padoms. Tas ir neproduktīvi, un maz ticams, ka tas novedīs pie laimes un dzīves piepildījuma. Un viņa izstāstīs, kādēļ. Jo Olga ir pirmā sieviete no Baltijas valstīm, kas uzkāpusi Everesta virsotnē, un šajā ceļā ir ieguvusi pāris atziņas, ar kurām dalīties.

Pirms pievienoties lekcijai,lūdzu reģistrējies šeit: https://ej.uz/SouthPole_Everest

Upcoming events

Esiet informēts par jaunākajām ziņām un notikumiem

Vairāk par datu aizsardzību lasiet šeit.

Esiet informēts par jaunākajām ziņām un notikumiem

ka manus datus apstrādās Rīgas Biznesa skola.

Vairāk par datu aizsardzību lasiet šeit.