Riga Business School kā Rīgas Tehniskās universitātes struktūrvienība izziņo pieteikšanos jaunai vasaras skolai “Future Changemakers Academy: Summer Edition”, kas radīta jauniešiem ar degsmi kļūt par līderiem un veicināt pozitīvas un ilgtspējīgas pārmaiņas. Šī piecu dienu vasaras nometne ir izstrādāta, lai iedvesmotu un apmācītu nākamās paaudzes līderus. Programma norisināsies no 2024. gada 12. līdz 16. augustam, piedāvājot 9.-12. klašu skolēniem unikālu iespēju kļūt par nākotnes inovatoriem ilgtspējīga transporta jomā.

“Future Changemakers Academy: Summer Edition” ir aizraujoša programma, kas rosinās jauniešus apzināties savu līderības potenciālu un attīstīs prasmes, kas nepieciešamas reālu ilgtspējas problēmu risināšanai. Vasaras skolas laikā jaunieši attīstīs savas prasmes darboties komandā, gūs praktisku pieredzi, apmeklējot divus industrijas vadošos uzņēmumus Moller Baltic Import un airBaltic, piedalīsies līderības meistarklasēs un dizaina domāšanas sesijās prototipu testēšanai, kas noslēgsies ar risinājumu prezentēšanu žūrijai.

Ilze Grase-Ķibilde, Audi un Volkswagen importētāja Moller Baltic Import izpilddirektore: “Mēs esam ir pārliecināti, ka ieguldījums jauniešu izglītībā ir investīcija nākotnē. Tāpēc ar lielu prieku atbalstām šo vasaras skolu, kas sniegs jauniešiem iespēju izzināt ilgtspējīga transporta principus, apmeklējot mūsu uzņēmumu. Mēs ticam, ka šī programma iedvesmos jauniešus kļūt par nākotnes līderiem un veicinās inovatīvu risinājumu radīšanu ilgtspējīgas mobilitātes jomā.”

Claudio Rivera, Riga Business School direktors: “Mūsu mērķis ir attīstīt skolēnu līderības prasmes un rakstura iezīmes, kas ir būtiskas viņu karjeras izaugsmei. “Future Changemakers Academy: Summer Edition” ne tikai sniedz vasaras skolas dalībniekiem iespēju radīt ilgtspējīgus risinājumus, bet arī motivē viņus izvēlēties karjeru transporta jomā.”

Vasaras skolas dalībnieki iegūs ekskluzīvu pieredzi, apmeklējot Moller Baltic Import, lai iepazītu auto ražotāja tehniskās un mācību telpas, piedalītos jaunāko transportlīdzekļu testa braucienos un uzzinātu par uzņēmuma ilgtspējas iniciatīvām. Ekskursijas turpinājumā jaunieši apmeklēs airBaltic, lai iepazītu apkalpes centra aizkulises, vēros aviācijas profesionāļu darbu un iegūs vērtīgas zināšanas no nozares ekspertiem.

“Future Changemakers Academy: Summer Edition” ietver ekspertu vadītas meistarklases un praktiskas zināšanas. Programmas beigās jaunieši saņems apliecību par programmas pabeigšanu.

Vairāk informācijas par programmu un reģistrācija vasaras skolai ir pieejama šeit: https://rbs.lv/lv/preuniversity/future-changemakers-academy-vasaras-skola/

Share This Story, Choose Your Platform!