27. februārī Riga Business School Absolventu asociācija sanāca uz ikgadējo sanāksmi. Viens no dienas svarīgākajiem notikumiem bija jaunās Absolventu asociācijas valdes ievēlēšana.

Esam gandarīti paziņot par piecu izcilu RBS absolventu iecelšanu valdē, kas ir nozīmīgs pagrieziena punkts asociācijai:

Ilze Kauce (turpina darbu asociācijas valdē) Aleksandrs Kļaviņš, Guna Soloveja, Elīna Strautmane, Ekaterina Cheberiak

Tāpat, ar prieku iepazīstinām ar jauniecelto prezidenti un viceprezidentu, kuri uzņemsies vadību jaunajā valdes iesaukumā:

Pezidente: Ilze Kauce

Viceprezidents: Valdis Zeps

“Esmu priecīga un pagodināta uzņemties vadību nākamajiem diviem gadiem, lai attīstītu un stiprinātu RBS ekosistēmu un absolventu kopienu!”

Ilze Kauce

Riga Business School Absolventu Asociācijas Prezidente

Mēs izsakām sirsnīgu pateicību iepriekšējiem valdes locekļiem par viņu darbu un priekšzīmīgo vadību. Paldies Prezidentam Kasparam Lukačovam, Paulam Pērkonam, Paulam Jansonam un Evelīnai Vieterei.

“Absolventu kopiena vienmēr ir spēcīgs pamats jebkurai biznesa skolai, un mūsu stāsts liecina, ka mūsu absolventi ir būtiski ietekmējuši RBS attīstību. Mēs vēlamies viņus iesaistīt biežāk un piedāvāt viņiem tādu RBS, kādu viņi ir pelnījuši. Absolventu asociācija un vadības komanda strādā pie absolventu stratēģijas, un mēs ceram uz absolventu kopienas atdzimšanu.”

Klaudio Rivera

Riga Business School direktors

Esam pārliecināti, ka, uzsākot šo jauno cēlienu, gan jauno, gan esošo valdes locekļu kolektīvā gudrība un redzējums palīdzēs mums sasniegt kopīgos mērķus – veicināt spēcīgu un saistītu RBS absolventu kopienu.

Sekojiet līdzi gaidāmajām iniciatīvām un iespējām sadarboties ar absolventiem.

Share This Story, Choose Your Platform!