Mēs spējam iedomāties, ar kādiem izaicinājumiem saskaras skolēni, gatavojoties eksāmeniem un pieņemot lēmumus par savu nākotni. Lai palīdzētu skolēniem pārliecinoši startēt matemātikas un angļu valodas eksāmenos, kā arī iepazīstinātu ar karjeras iespējām biznesa un tehnoloģiju virzienā, esam izstrādājuši piecas dinamiskas izglītības programmas 9.-12. klašu skolēniem šajā pavasarī.

Šīs programmas sniedz vērtīgu ieskatu augstskolas dzīvē, uzlabo akadēmiskās prasmes un var palīdzēt atklāt jaunus karjeras virzienus, turklāt tas viss notiek atbalstošā un iesaistošā vidē.

Greenhouse programma

Šī intensīvā trīs nedēļu programma ir piemērota skolēniem, kurus interesē uzņēmējdarbība vai IT, piedāvājot ielūkoties RBS uzņēmējdarbības un tehnoloģiju bakalaura programmās. Dalībnieki piedalīsies starptautisku pasniedzēju lekcijās, apmeklēs Latvijas vadošo uzņēmumu vadītas darbnīcas, risinās reālus biznesa izaicinājumus un sacentīsies par aizraujošām balvām. Šī programma ir bez maksas, bet vietu skaits ir ierobežots, tāpēc ieteicams reģistrēties savlaicīgi.

UZZINĀT VAIRĀK

Future Changemakers Academy

Future Changemakers Academy mērķis ir attīstīt karjeras izaugsmei nepieciešamās līdera prasmes un personību. To veido trīs moduļi: līdera īpašību attīstīšana, karjeras iespēju izpēte finanšu tehnoloģiju, veselības tehnoloģiju un zaļo tehnoloģiju jomā, kā arī sociāls projekts, kas saskan ar ANO ilgtspējīgas attīstības mērķiem. Programma ietver 4 klātienes nodarbības sestdienās un 8 tiešsaistes nodarbības ceturtdienu vakaros. Šo ekskluzīvo programmu lielākoties finansē Riga Business School partneri, bet no dalībniekiem tiek prasīts līdzmaksājums.

Seko Riga Business School jaunumiem sociālajos tīklos un mājas lapā, lai uzzinātu vairāk.

Sagatavošanās 12.klases matemātikas eksāmenam

Šis kurss ir paredzēts skolēniem ar apmierinošām metemātikas zināšanām, kuri tiecas sasniegt augstākus rezultātus eksāmenā. Tā vietā, lai pārskatītu visu mācību programmu, kurss māca efektīvas problēmu risināšanas prasmes. Skolēni iepazīs eksāmena struktūru un uzdevumu veidus un iemācīsies specifiskas stratēģijas katrai sadaļai. Lai pieteiktos, matemātikas atzīmei jābūt vismaz seši.

UZZINĀT VAIRĀK

Sagatavošanās 12.klases angļu valodas eksāmenam

Šī kursa mērķis ir pilnveidot skolēnu angļu valodas prasmes un parādīt efektīvas stratēģijas eksāmena kārtošanai. Kursā tiek apgūta padziļināta gramatika un vārdu krājums, kritiska teksta analīze, eseju rakstīšana un efektīva komunikācija. Lai pieteiktos, angļu valodas atzīmei jābūt vismaz seši.

UZZINĀT VAIRĀK

Sagatavošanās 9.klases angļu valodas eksāmenam

Līdzīgi 12. klases kursam, šī programma palīdzēs uzlabot angļu valodas zināšanas un eksāmenu kārtošanas prasmes. Kurss ietver padziļinātu gramatikas, vārdu krājuma un komunikācijas prasmju apguvi. Lai pieteiktos, angļu valodas atzīmei jābūt vismaz seši.

UZZINĀT VAIRĀK

Par Riga Business School

Riga Business School ir Rīgas Tehniskās universitātes struktūrvienība un augsti novērtēta biznesa un tehnoloģiju izglītības iestāde Latvijā, kas piedāvā skolēnu, bakalaura, MBA, EMBA un tālākizglītības programmas. Tā ir pazīstama ar savu inovatīvo pieeju un starptautisko perspektīvu.

Share This Story, Choose Your Platform!