Lai veicinātu izcilu un pašaizliedzīgu studentu atbalstu, Riga Business School ir izveidojusi sadarbību ar vairākiem uzņēmumiem, tai skaitā ar finanšu tehnoloģiju uzņēmumu COLIBRIX, lai nodrošinātu stipendijas studiju maksas segšanai. COLIBRIX kā jaunākais no stipendiju nodrošinātājiem ir lēmis piešķirt vienu stipendiju biznesa vadības bakalaura pēdējā kursa studentam uz vienu gadu. Šī stipendija ir paredzēta, lai atbalstītu vienu izcilu studentu un segtu visu mācību maksu par šo 2023./2024. akadēmisko gadu. Pēc studentu snieguma novērtējuma un pēc iepazīšanās ar motivācijas vēstulēm COLIBRIX savu mācību stipendiju piešķiris Katrīnai Strazdai.

Uzņēmums atzīst, ka izglītība ir inovāciju katalizators, un stipendijas piešķiršana Riga Business School studentei ir apliecinājums tam, ka skola attīstīta nākamo nozares profesionāļu paaudzi. Apzinoties izaicinājumus, ar kuriem studenti saskaras pēdējā mācību gadā, COLIBRIX mērķis ir iedvesmot un palīdzēt vienam talantīgam cilvēkam, piešķirot finansējumu pēdējam mācību gadam. Šī partnerība apliecina COLIBRIX apņemšanos veicināt gan atsevišķu indivīdu, gan visas finanšu nozares attīstību.

Augstākā izglītība ir atslēga uz veiksmīgu karjeru, un mūsu uzņēmums ir pārliecināts, ka studentu motivēšana palīdzēs mums nākotnē radīt konkurētspējīgus speciālistus. Mūsu kā darba devēja uzdevums ir piesaistīt jaunos profesionāļus. Esam priecīgi uzsākt sadarbību ar Riga Business School, lai atbalstītu talantīgus studentus un palīdzētu viņiem sasniegt savus mērķus!

Jūlija Adēlija Dobrovolska
COLIBRIX Personāla direktore

Stipendijas pieteikuma vērtēšanas procesā tika ņemti vērā akadēmiskie sasniegumi, jo īpaši vidējais mācību sasniegumu vērtējums (GPA). Kandidāti, kuru vidējais GPA bija 8 vai vairāk, kvalificējās stipendijas konkursam. Atlases procesā komisijas pārstāvji individuāli sazinājās ar pieciem labākajiem kandidātiem, ņemot vērā akadēmiskos sasniegumus. Viņiem bija jāiesniedz motivācijas vēstule. Šī vēstule kalpoja kā papildu novērtējums, lai izprastu kandidātu motivāciju, centienus un potenciālo ieguldījumu šajā jomā vai programmā.

Sīvā konkurencē COLIBRIX stipendiju ir ieguvusi Katrīna Strazda, apņēmības pilna 3. kursa studente, kura studē biznesa vadības bakalaura programmā. Stipendijas piešķiršanas komisija, kuras sastāvā bija Riga Business School pārstāvji, tostarp bakalaura programmu vadītājs Kārlis Ātrens un studentu piesaistes un iesaistes vadītāja Melisa Matvejeva, kā arī seši COLIBRIX pārstāvji, t.sk., izpilddirektors Aleksandrs Bobrovs, mārketinga nodaļas vadītāja Aleksandra Kitina, personāla direktore Jūlija Adēlija Dobrovolska un citi. Stipendiju pasniegšanas ceremonija notika šīs gada 25. oktobrī uzņēmuma COLIBRIX telpās.

COLIBRIX piešķirtā stipendija piedāvā būtisku finansiālu atbalstu bakalaura programmas pēdējā kursa studentam. Tā ir svētība saņemt šādu atbalstu no augoša uzņēmuma, ar kuru esam kaimiņi Rīgas centrā. Finansiālajam atbalstam ir liela nozīme, lai studenti varētu sasniegt izcilus studiju rezultātus, un Katrīna, kas ir viena no šādām studentēm, ir saņēmusi nozīmīgu finansiālu atbalstu viņai tik svarīgajā akadēmiskā ceļa posmā.

Kārlis Ātrens
Riga Business School bakalaura programmu vadītājs

Vēlos izteikt pateicību gan COLIBRIX, gan Riga Business School par papildu motivāciju vēl vairāk sevi virzīt uz priekšu studiju pēdējā gadā. Pieteikties stipendijai mani lielā mērā iedrošināja gan draugi, gan ģimene, jo viņi zināja, cik daudz man tā nozīmēs; viņi zināja, ka pēdējā studiju gadā esmu veltījusi daudz sava brīvā laika augstskolai. Turklāt, šī stipendija man kalpo kā sava veida atzinība par labi padarītu darbu, kā arī motivē mani darīt vairāk man apkārt esošās sabiedrības labā. Es noteikti turpināšu mācīties un darīt to, kas man patīk, un, kā es mēdzu teikt, ‘labi darbi vienmēr atgriežas’.

Katrīna Strazda
stipendijas saņēmēja, biznesa vadības bakalaura 3. kursa studente

Informācija par COLIBRIX:

COLIBRIX ir Apvienotajā Karalistē reģistrēts maksājumu pakalpojumu sniedzējs, kas specializējas mūsdienīgu maksājumu risinājumu izstrādē uzņēmumiem visā pasaulē. Būdams uzticams partneris, tas palīdz plašam uzņēmumu lokam, atvieglojot maksājumu procesus un uzlabojot to peļņu. COLIBRIX piedāvā daudzus pakalpojumus, piemēram, globālo karšu maksājumu pieņemšanu un savienojumu ar dažādām vietējām maksājumu metodēm. Uzņēmums ir apņēmības pilns sasniegt neatslābstošu izcilību, un tā prioritāte ir klientu drošība un pakalpojumu kvalitāte, tādējādi nostiprinot savu nozares līdera reputāciju.

Share This Story, Choose Your Platform!