3.jūnijā mēs svinējām 2023.gada izlaidumu! 8 Executive MBA, 41 Professional MBA, 16 Bachelor of IT Leadership, un 42 Bachelor of Business Administration programmu studenti saņēma savus augstākās izglītības diplomus.

Izlaidums ir nozīmīgs brīdis visu absolventu dzīvē. Ikviens, kurš viņus apsveic un dalās ar viņiem priekā, padara šo dienu vēl īpašāku! Paldies Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam, Finanšu ministram Arvilam Ašerādenam, Rīgas Tehniskās universitātes rektoram Tālim Juhnam, Latvijas nacionālās hokeja komandas spēlētājiem Mikam Indrašim un Kasparam Daugaviņam, kā arī Riga Business School komūnai – direktoram Jānim Grēviņam, bakalauru programmu direktoram Klaudio Riveram, konsultatīvās padomes līdzpriekšsēdētājam Viesturam Kuļikovskim, dibinātājam un konsultatīvās padomes biedram Voldemāram Innus, absolventiem Paulam Jansonam, Kārlim Danēvičam, Ilzei Grasei-Ķibildei, Jānim Rozenbergam un Krišam Baglais, Student Union vica-prezidentei Elizabetei Graudiņai un citiem par laba vēlējumiem 2023.gada absolventiem Riga Business School izlaidumā.

Studiju laikā esat parādījuši neatlaidību, inteliģenci un spēju strādāt komandā. Apvienojot visas šīs lietas un diplomu kabatā, esmu pārliecināts, ka jūs gaida fantastiska karjera!

Krišjānis Kariņš, Latvijas Republikas Ministru prezidents

🎥 Pasākuma ieraksts ir pieejams YouTube.

📸 Izlaiduma vari atrast Facebook.

📖 Apskati RBS Gada grāmatu 2023.

Vēlreiz, dārgie absolventi, mēs esam neticami lepni par jums visiem un ar prieku raugāmies uz neticamo nākotni, kas jūs gaida!

Share This Story, Choose Your Platform!